Kuidas hallata haljasalade hooldustöid?

Eestis on üle tuhande pargi, lisaks lugematul hulgal haljasalasid ning teeäärseid mururibasid. Ja kõiki neid alasid tuleb hoodada. Muru tuleb niita, hekid pügada, mahavisatud prügi koristada. Kuidas saada selgus, kas kõik haljasalad on õigeaegselt hooldatud?

Selle asemel, et palgata eraldi inimene, kes parke ja mururibasid kontrollimas käib, võib kasutada kahte Fleet Complete’i lahendust: jälgimine ja tööülesanded.

66325874_m

1. GPS-jälgimislahendus

Murutraktoritele paigaldatakse GPS-seade, mis kaardistab masina liikumise. Tänu sellele saab kaardivaates reaalajas ja tagantjärgi masina asukohta jälgida. Veel enam, märkides Fleet Complete’i süsteemis ära kõik alad, mida murutraktor või koristusmasin peab läbima, saab koostada perioodilise aruande, kust selgub, kas töid tehti kõigis kokku lepitud alades.

  • Jälgimisseade on masinale kergesti paigaldatav.
  • Tänu jälgimisseadmele on kõik tehtavad tööd reaalajas ja tagantjärgi kaardil nähtavad.
  • Automaatsed aruanded annavad selge ülevaate tööde ajalisest kestvusest ja konkreetsetes piirkondades tehtud teehooldustest.
  • Võimalik täpselt mõõta lisaseadme, näiteks niiduki või puhastusharjaste tööd – millal see on tööasendis ja millal mitte.
  • Võimalik on vaadata iga masina lõikes läbitud kilomeetreid, mis piirkonnas on masinaga teid hooldatud ja kui kaua on teede hooldamiseks aega kulunud erinevatel perioodidel.

Autode ja traktorite kõrval on võimalik jälgida ka töötajaid, näiteks trimmeriga niitjaid, kes teevad oma tööd seistes ja kõndides. Nende töö kaardistamiseks on võimalik kasutada Fleet Complete’i nutirakendust. Niitja käivitab oma telefonis Fleet Complete’i rakenduses asukoha jälgimise ja nii salvetuvad kõik niitmiskohad, kus ta käib. Nii saab tõendada töö tegemist ja kontrollida töö ajalist kestvust ja asukohti, kus tööd tehti. 

2. Tööülesannete haldamine

Lisaks jälgimisele saab töötajale vajalikud niitmis- või koristamiskohad tööülesandena nutirakendusse saada. Seal on ära märgitud asukoht, töö kirjeldus ja muu vajalik info. Tööülesande täitmisel on võimalik lisada ka foto, millega kinnitada, et tööd on nõutud tingimustel tehtud.

Tööülesannete lahendusega on haldajal alati ülevaade tööde edenemisest ja selgus, et mis tööd on juba tehtud ja mis ootab veel tegemist.

Muide, Fleet Complete’i GPS-seade on paigaldatud isegi robotmuruniidukile – kõike saab nutikalt hallata!

Kui tahad ka haljastus- või heakorratöödel silma peal hoida, vaata rohkem infot Haljasalade hoolduse lehelt või võta meiega kohe ühendust:

{{cta(‘9bd9c06d-5ad9-447a-8939-3097e4288f06’)}}