Väljakutsed ja lahendused mobiilse tööjõu juhtimisel

Pakume Fleet Complete platvormil väga palju erinevaid lahendusi, mis on mõeldud autopargi, vara ja liikuva tööjõu haldamiseks. Ettevõtted, kes meie lahendusi kasutavad võivad on erinevatest sektoritest ja erineva ülesehitusega, aga oleme täheldanud, et nende on väljakutsed üllatavalt sarnased. Panime klientide tagasiside põhjal kokku peamised väljakutsed, millega igapäevaselt silmitsi seistakse ning esimesena võtame ette liikuva tööjõu haldamise igapäevased mured ja võimalikud lahendused.

Väljakutse: liikuva tööjõu haldamine

Efektiivse ja hästi koordineeritud mobiilse tööjõu juhtimine nõuab enamat kui lihtsalt ülesannete kättejagamist. Töötajad on pidevas liikumises ning õiged tööriistad, asukoha ülevaade ja operatiivne ülesannete määramine on äärmiselt olulised. Toome välja levinumad murekohad, mis põhjustavad frustratsiooni, viivitusi ja ebaefektiivsust.

  1. Ülesanded jäävad kahe silma vahele
    Üks peamisi väljakutseid, millega ettevõtted liikuva tööjõu puhul silmitsi seisavad, on ülesanded, mis on tähelepanuta jäänud või poolikult tehtud. Koordineerimine töötajate ja ülesannete vahel võib lihtsasti paigast minna, põhjustades segadust ja rahulolematust nii meeskonnaliikmete kui klientide seas.
  2. Raskused probleemi tuvastamisel
    Kui ülesanded jäävad tegemata, on raske tuvastada, mis täpselt juhtus:

             – Kas töötajad seisavad silmitsi ootamatute takistustega?

             – Kas on vaja paremat järelvalvet?

             – Ei teata, kes vastutab või ei taheta vastutust võtta

Lahendus: selgus ja kontroll

Selge ülevaade ja võime jälgida tööde edusamme, kliendi infot ja muid olulisi tööga seotud detaile reaalajas aitab tagada selguse.

  1. Efektiivne planeerimine
    Planeeri ülesandeid ja tööjõudu vastavalt vajadustele ja asukohale. Ülesannete teavitused saadetakse otse töötajate nutitelefoni.

    FCPlus platvormi abil on võimalik saata ülesande teavitus ja kogu vajaminev info töötaja nutiseadmesse ka liikvelolles. See võimaldab efektiivselt planeerida oskuse või asukohapõhiselt oma töötajate liikumist ning uued tööd saab jooksvalt saata optimaalselt vastavale inimesele. Kogu meeskond teab, mis on nende tööülesanded ja tööaeg.
  2. Tööde staatus reaalajas
    GPS seadme ja tööde juhtimise mooduli abil saate vajadusel jälgida kõike reaalajas. See võimaldab kontrollida, et kõik on õigeaegselt tehtud ning saate võimalike probleemidega tegeleda koheselt.
  3. Detailsed raportid
    Salvestatud andmed tööde, liikumise jm kohta aitavad mõõta produktiivsust, tuvastada puudujääke ning analüüsida kogu tööprotsessi või ka autopargi efektiivsust. Andmepõhised otsused aitavad ettevõtet hoida pidevas arengus.

Tulemus: Vastutustundlikum, produktiivsem ja motiveeritum meeskond

Selge ülesannete jaotus, info kättesaadavus ja andmete analüüs loob vastutustundlikuma töökeskkonna.

Tulemus avaldub nii meeskonna efektiivsuses kui ka töörahulolus – selge ülesannete jaotus ja info kättesaadavus elimineerivad segadust tekitava faktori ning kõik tööd on analüüsimiseks platvormil näha. Selge tööde juhtimise protsess aitab tõsta ka kliendirahulolu.