Fleet Complete avas Tartus uue kontori

5. aprillil avasime pidulikult Fleet Complete’i uue kontori Tartu Aparaaditehases. Meie tarkvaraarendajatel ja klienditoel on kasutada nüüd tuhat ruutmeetrit värskelt renoveeritud pinda. Kontorit tuli avama nii Tartu linnapea Urmas Klaas, Fleet Complete’i tegevjuht Tony Lourakis ja Kanada suursaadik Eestis Kevin Rex.

Fleet Complete Eesti juhatuse liige Jaanus Truu ütles, et Tartus töötab 40 inimest, mis on siis ligi viiendik ettevõtte kõigist arendajatest. “Meie Tartu arendusmeeskond kasvab pidevalt. See näitab, et me suudame Eestis teha maailmatasemel tarkvarateenust, mida hinnatakse kõrgelt nii Lääne-Euroopas kui ka Põhja-Ameerikas. Tartu kontor on Fleet Complete’i tugev kompetentsikeskus.”

Fleet Complete’i tegevjuht Tony Lourakis kommenteeris, et Eesti on üleüldiselt väga vastuvõtlik välisinvestoritele. «Mis ma tahan öelda eestlastele, on see, et jätkake seda, mida te teete. Teil on hea maine ja innovaatiline valitsus, mis on teinud riigi välismaa investoritele ja ettevõtjatele atraktiivseks,» selgitas Lourakis. Ta lisas, et Eesti IT-sektori edu pole ka välismaal märkamata jäänud, mis paneb paljusid firmasid arendust siia tooma. «Väljaspoolt tulijana näen, et Eestil on palju, mille üle uhkust tunda.»

Kontori avamispeol anti anti Fleet Complete’i poolt Tartu Maarja Koolile üle 10 000 € annetus, et luua erivajadustega lastele tunnetustuba. “Fleet Complete’is on pühendunud inimesed, et aidata hädasolijaid ja arendada kogukonda,” sõnas Lourakis. “Me otsime võimalusi, et anda oma panus kogukonna arengusse, olgu selleks siis vabatahtlik tegevus, sponsorlus või raha kogumine heategevuslike projektide toetamiseks.”

Vaata pilte uuest kontorist ning meeleolukast avapeost!