3 näpunäidet, kuidas Ecofleeti veebirakendust paremini kasutada

Kas olete teadlik, kuidas korraga jagada ühele töötajale lihtsa vaevaga mitu ülesannet? Või kuidas töölaual olevate erinevate akende suurust muuta? Kui ei, siis on see postitus teile mõeldud, jagame allpool paari näpunäidet, kuidas Ecofleeti süsteemi efektiivsemalt kasutada. 

1. Kuidas “lohistada” ühele juhile korraga mitu tööülesannet? 

Planeerimata tööülesande saab tööde väljal olevast ülemisest kastist hiirega kergesti sobiliku juhi külge alumisse kasti “lohistada”. Töid ei pea ükshaaval “lohistama” vaid kasutades klahvikombinatsiooni Shift+ klikk hiire vasaku klahviga saate valida mitu tööülesannet korraga ja “lohistada” need kõik koos valitud juhile. 

  • Hoidke klahvi Shift all ja klikkige hiire vasaku klahviga töödele, mida soovite valitud juhile anda. Need muutuvad aktiivseks (värvuvad halliks).
  • Kui olete sobivad tööd märgistanud, lohistage need soovitud juhile, hoides vasakut hiireklahvi all. Teine võimalus on klikkida paremat hiireklahvi, misjärel avaneb menüü ning valik “Määra töö inimesele” ja seejärel saate loetelust sobiva juhi valida. 

2. Kuidas kohandada töölaua akente suurust?

Kõige lihtsam viis erinevate akende mõõtmete muutmiseks on neid tirida sobivasse suurusesse. Samuti tasub süsteemis tähele panna kolmnurkasid – need võimaldavad aknad ära peita. Näiteks, kui te soovite kaarti terve ekraani ulatuses näha, saate planeeritud ja planeerimata tööde akna ära peita, klikkides akna piirjoonel asetsevale kolmurgalaadsetele kujutistele.

3. Mis informatsiooni saad seadete alt sõiduki kohta muuta?

Kui lähete seadetesse ja klikite ikoonil “Sõidukid” avaneb teile uus aken. Siin saate muuta autoga seotud informatsiooni (juhi nimi, registrinumber, mark, mudel, värv, aasta, kütusekaardi numbri jne). Samuti saate määrata sõiduki tööaja, kilomeetri hinna ja vaikimisi sõidu tüübi, mis määratakse automaatsetelt loodud sõitudele.

Samuti tuletame meelde, et Ecofleeti kasutajakeskkonda sisselogides, on paremal pool tööriistaribalt leitav ka meie kasutajajuhend, kust saate paljudes küsimustes abi. Kasutusjuhendini jõuate ka läbi veebiaadressi: manuals.ecofleet.ee.

Related Articles