Kuidas GPS-jälgimissüsteemi kasutamine aitab ürituse korraldajaid?

Kuidas GPS-jälgimissüsteemi kasutamine aitab ürituse korraldajaid?

Kõik, kes on tegelenud suuremate ürituste korraldamisega, teavad kui olulist rolli sealjuures mängib logistika. Olgu selleks VIP-külaliste transport, suurte delegatsioonide õigeks ajaks õigesse kohta organiseerimine või oluliste veoste turvalise teekonna tagamine. Ükskõik, kas korraldate konverentsi, kontserti või festivali, kellavärgina toimiv transpordikorraldus on selle õnnestumise aluseks.

Järgnevalt jagab meie müügijuht Toomas Loik, viit nippi, kuidas Ecofleet teenuste abil sujuvalt ürituse logistikat korraldada. Toomasel on ürituste transpordikorralduse kogemus nii korraldaja kui lahenduse kasutajana mitmetest viimaste aastate suurüritustest, näiteks Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumine, mitmed suured kontserdid ja konverentsid.

Reaalajas ülevaade sõidukite asukohast

Peate ürituse jaoks kohale tooma esinejad, tehnilise meeskonna või transportima tähtsaid väliskülalisi ja rendite selleks puhuks sõidukid. Teie jaoks on oluline, et teate täpselt, kus sõidukid parajasti asuvad ja et neid kasutatakse eesmärgipäraselt. Tahate olla kindlad, et renditud limusiin koos juhiga oleks pargitud kokkulepitud kohta ja ei teeks hilistel õhtutundidel erasõite. Meie jälgimissüsteemide abil saate 24/7 sõidukitel silma peal hoida. Lisavõimalusena saate autosse paigaldada ka paanikanupu, mis võimaldab kiiret reageerimist ohuolukorras.

Tööülesannete mobiilne jagamine

Soovite kindlad olla, et autojuhid teavad täpselt, keda, millal ja kuhu nad transportima peavad. Selleks puhuks on kõige mugavam kasutada Ecofleeti tööülesannete jagamise lahendust, mille abil on võimalik kiiresti ja mugavalt tööülesanded saata otse autojuhi mobiiltelefoni. Lisaks saate läbi mobiili- ja veebirakenduse reaalajas jälgida, mis ülesanded on täitmisel ja millised juba lõpetatud. Teile tuleb automaatne teavitus kui tööülesannet on alustatud (juht alustab sõitu) ja kui see on lõpetatud (autojuht saabus koos külalisega sihtkohta).

Juhituvastus ja juhi sõidustiili jälgimine

Olete transportimas olulisi külalisi ja soovite, et neil tekiks hea esmamulje kogu meeskonnast. Seega soovite kasutada parimaid ja kogenenumaid juhte ja tahate kindlad olla, et roolis on igal hetkel õige inimene. Selleks puhuks soovitame kasutada juhituvastust RFID-lugeja abil, mis kindlustab selle, et rooli istub selleks sõiduks määratud juht. Lisaks on teil võimalus jälgida juhtide sõidustiili. Olete teadlikud, kui mõni juht peaks järsku kihutama hakkama või teeb teisi ohtlikke manöövreid, mis seavad teie külaliste turvalisuse ohtu ja toovad teile mainekahju.

Kütusetaseme jälgimine

Olgu teie kliendiks välisriigi poliitik või meelelahutusmaailma suurkuju, üllatusteks peab alati valmis olema. Seepärast peavad ka sõidukid igal ajal olema sõiduvalmis. Ja see tähendab ka, et kütusetase paagis peab alati olema piisav. Nii kütusetaset kui tankimisi võimaldab Ecofleeti süsteem sujuvalt jälgida ja lisaks saate seadistada ka automaatse teavituse, juhuks kui kütusetase paagis peaks ootamatult järsult langema.

Automaatsed teavitused rikkumiste kohta

Teame, et alati ei ole võimalik ka parima tahtmise juures 24/7 arvuti taga olla ja sündmust teenindavat autoparki reaalajas jälgida ning selleks puhuks soovitame seadistada automaatsed teavitused kokkulepitud reeglitest kõrvalekaldumise kohta. Näiteks saate seadistada erinevaid sündmuseid, nagu kiiruse ületamine, määratletud piirkonnast väljasõitmine, kütusetaseme järsk langus jpm., mille kohta saabub teile koheselt teavitus nii e-posti kui SMS-i teel. Nii omate selget ülevaadet kogu ürituse logistikast ja väldite ebameeldivaid üllatusi.

Ecofleeti lahendus on paindlik ja seda on võimalik kohandada vastavalt teie ürituste vajadustele. Kui tekkis huvi, võta meiega ühendust ja leiame teile sobivaima lahenduse.

Toomas Loik

Müügijuht

 

 

Related Articles