97 päevaga jalgrattaga ümber Läänemere

97 päevaga jalgrattaga ümber Läänemere

Mis emotsioonid valdaksid Sind, kui oleksid üksinda teel olnud 97 päeva ja läbinud seejuures 7000 kilomeetrit ning joonistanud kaardil ringi ümber Läänemere? Suurfirmas töötav jurist Margus (matkav rokkar) jättis kõik oma tööd ja tegemised, et teha juubelikingitus Eestile. Selleks otsustas ta hüpata jalgratta selga ja vändata ümber Läänemere, kaasas Eesti lipp ja hea tuju. Eesmärgiks seadis ta läbida kogu distantsi 100 päeva jooksul, kuid tegelikkuses õnnestus tal see 97 päevaga.

Teekond algas Eestist, seejärel suundus ta Venemaa suunas, sealt edasi Soome, Rootsi, Taani, Saksamaale, Poola, Leetu, Lätti ja siis juba tagasi koju. Ecofleeti GPS-jälgimisseade oli tal vapraks kaaslaseks, et kõik läbisõidetud punktid ja kohad jäädvustuksid ja et sõbrad saaksid tema tegemistele läbi veebirakenduse reaalajas kaasa elada. Samuti saab süsteemist välja lugeda põnevat statistikat, nagu läbitud kilomeetrid, sõidukiirus erinevatel lõikudel ja võimalik on ka kogu teekond kaardil uuesti läbi „sõita“.

Marguse kõige pikem teel veedetud päev oli 140 kilomeetrit (Venemaal) ja suurimaks kiiruseks tuli 51 km/h. Oma blogis kirjeldab Margus, et teekonnal puutus ta kokku paljude põnevate inimeste ja looduskaunite paikadega. Ta nautis kogu teekonda, kuid eelkõige rutiinsest argipäevast väljumist ja vabadust minna sinna, kuhu parajasti hing ihaldab. Loe lähemalt Marguse seiklustest: https://www.rokkarmatkab.ee/https://www.rokkarmatkab.ee/

Oleme uhked, et leidub selliseid julgeid inimesi, kes taoliseid väljakutseid vastu võtavad ja meil on hea meel, et Ecofleeti GPS-seade oli teekonnal truuks kaaslaseks.

Related Articles