Fleet Complete valiti kümnendat aastat järjest Growth 500 ettevõtete hulka

Fleet Complete valiti kümnendat aastat järjest Growth 500 ettevõtete hulka

Fleet Complete valiti kümnendat aastat järjest Kanada kiiremini kasvavate ettevõtete hulka. Growth 500 on edetabel, mis reastab Kanada kõige kiiremini arenevad ettevõtted ühtsesse pingeritta, tunnustades nende tegevusi ja kasvu.

Tony Loukaris, Fleet Complete’i tegevjuht kommenteeris ettevõtte saavutusi järgnevalt: “Meil on suur au, et meid valiti juba kümnendat aastat järjest Growth 500 ettevõtete hulka. Meie ettevõte on käesoleval aastal laiendanud oma tegevust nii Ameerikas kui ka Euroopas. Kiire kasv näitab, et meie lahendused on turul nõutud ja demonstreerib meie töötajate pingutusi. Jätkame strateegilisi plaane laieneda ja ootame põnevusega uute lahenduste turule toomist Euroopas ja rahvusvahelisel turul.”

Fleet Complete kuulub hetkel Berg Insight’i andmetel 10 suurima autoparkidele telemaatikalahendusi pakkuva ettevõtte hulka ja ettevõte on tugevdanud oma positsiooni ka Euroopas. Ettevõte tegutseb Hollandis, Belgias, Saksamaal, Austrias, Skandinaavias ja Baltikumis. Selle aasta jaanuaris omandas Fleet Complete Baltikumis ja Skandinaavias tegutseva ettevõtte, Ecofleet, lisades 80 000 kasutajat oma kliendiportfooliosse ja tugevdades positsiooni Euroopas.

Hetkel kasutab ettevõtte lahendusi 500 000 kasutajat. Fleet Complete’i viie aasta käive on kasvanud 321 protsenti ja ettevõte on liikunud edetabelis 142 kohta ülespoole; 363. kohalt eelmisel aastal 221. kohale sel aastal. Growth 500 on Kanada viimase 30 aasta kõige auväärsem edetabel. Edetabelisse lisatakse kõige kiiremini kasvavad Kanada ettevõtted viie aasta käibe kasvu põhjal. Fleet Complete’i edulugu kajastatakse lisaks väljaandes Canadian Business and Growth500.ca.

Kontakt:

David Prusinski

EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete

david.prusinski@fleetcomplete.com

marketing@fleetcomplete.com 

 

Fleet Complete

Fleet Complete® on ülemaailmselt juhtiv autoparkide, varade ja liikuva tööjõu haldamise lahenduste pakkuja. Fleet Complete haldab ülemaailmselt üle 400 000 liikuva objekti ja üle 30 000 ettevõtte, võtmepartneriteks on mobiilsidepakkujad – AT&T Ameerika Ühendriikides, Telus Kanadas, Telstra Austraalias ja T-Mobile Euroopas. Fleet Complete on jätkuvalt üks kiiremini kasvavaid ettevõtteid Põhja-Ameerikas, olles võitnud mitmeid innovatsiooni- ja kasvuauhindu. Rohkem infot: www.fleetcomplete.com

Growth 500 

Growth 500 on Kanada kõige auväärsem edetabel, mis järjestab ettevõtted nende viimase viie aasta kasvunumbrite alusel. Growth 500 (vana nimega PROFIT 500) toob välja riigi kõige kiiremini kasvavad ettevõtted. Edetabelit koostab ajakiri Canadian Business. Võitjate edulugusid kajastatakse väljaandes Canadian Business ja veebilehel Growth500.ca. Rohkem infot: Growth500.ca.

Related Articles