Head partnerid täiendavad üksteist

Soovime fookust tuua oma headele partneritele, kes koos Fleet Complete pakutava teenusega üksteist täiendavad. Seekord tõstame lavalaudadele FleetGuru, kes pakub ettevõtetele kogu sõidukipargi keskset infosüsteemi platvormi.

FleetGuru kaasasutaja Toomas Loik ütleb, et Fleet Complete koos FleetGuruga suudab ettevõttele pakkuda autopargi täislahendust.

“Lisaks Fleet Complete pakutavale autopargi jälgimisele on oluline osa autopargi haldamisest ka näiteks kindlustused, tehnoülevaatused ja kontrollid, garantiid ja liisingu limiidid jms. Suure autopargi haldusega kaasneb sadu dokumente, mis jõuavad haldurini erinevat teed pidi (e-mail, teenusepakkuja iseteeninduskeskkond, paberkandja, mälupulk jne) ja selle jaoks, et kogu infost koondpilt luua kasutatakse tavapäraselt Excelit, mida tuleb täita käsitsi ning kus tuleb andmetel ja tähtaegadel näpuga järge pidada. FleetGuru koondab kõik autopargiga seotud andmed ja dokumendid ühele platvormile ning tuletab näiteks meelde kui konkreetsel sõidukil on vaja rehve vahetada või konkreetsel juhil oma juhiluba uuendada,” ütles Loik.

Kui Fleet Complete tarkvara abil saab teha seireandmetest lähtuvaid otsuseid, et ära kasutada kogu ettevõtte autopargi potensiaal, hoides kokku kulusid ja väärtuslikku aega siis FleetGuru rakendus haldab kogu autopargi infot mugavalt ühes kohas, alates kindlustus- ja liisinglepingutest, kilomeetrihinnast ja kuluarvestusest, hooldusinfost ja ülevaatuste tähtaegadest kuni täpse CO2 jalajälje jälgimiseni – ja seda automaatselt ning paberivabalt.

Loe lähemalt meie partnerite kohta SIIT.

Related Articles