Alates oktoobrist on võimalik sõidukite asukohalinki jagada ka kolmandate osapooltega

Meie käest on nii mõnigi ettevõte küsinud, et kas oleks võimalik sõidukite asukohalinki jagada ka väljaspool Ecofleeti kasutajate ringi. Meil on hea uudis, alates oktoobrist on see võimalik. Saate lihtsa vaevaga lingi saata e-kirja teel kolmandatele osapooltele, kes saavad reaalajas jälgida sõiduki liikumist, ilma et nad Ecofleeti rakendusse peaksid sisse logima.

Miks selline lahendus?

Lahendus on eelkõige abiks kullerettevõtetele või teistele ettevõtetele, kes teevad koostööd kolmandate osapooltega ja kellel on vajadus jagada sõiduki asukohta. Lingi saajal on võimalik reaalajas jälgida, kui kaugel sõiduk parajasti on. See aitab paremini planeerida aega ja töid. Lingile saab anda ka kehtivusaja, mis välistab selle, et tellimuse või koostöö lõppedes, kolmas osapool antud privileegi võiks kuritarvitada. Samuti on uut funktsionaalsust hea kasutada ettevõttesiseselt – te ei pea looma kõigile eraldi kasutajat selleks, et nad sõiduki asukohta saaksid jälgida.

Kuidas lahendus töötab?

Valides sõiduki, mille asukohta soovite välja jagada, klikkige hiire parema klahviga valitud sõidukil ja valige “Create and send link”. Seejärel avaneb hüpikaken, kus saate määratleda, kellele lingi soovite saata, kui kaua on link aktiivne ja kas juhi detailid (nimi, telefon) on saajale nähtavad. Samuti saate kohandada saadetavat sõnumit.

1

2-150810

Seejärel saadetakse teie poolt valitud inimestele e-mail või sõnum koos lingiga ja kui nad lingil klikivad avaneb neile allolev vaade koos juhi detailidega (kui otsustasite neid jagada). Kui asukohalink on välja jagatud, ilmub süsteemi vastav märge. Ühtegi autot ei ole võimalik välja jagada, ilma et sellest märget maha ei jääks. Süsteemi administraatoril on täpne ülevaade, kes, kellele ja kui kauaks on lingi välja jaganud ja seda ka tagasiulatuvalt.

3-3

Kui teil tekkis lisaküsimusi või vajate abi uue funktsionaalsuse kasutamisel, võtke meiega ühendust.

 

Related Articles