Ecofleet võtab Flashi asemel kasutusele HTML5-tehnoloogia – loe, mis täpselt muutub

Ecofleeti veebirakendus saab peagi märkimisväärse muudatuse nii visuaalse kui ka tehnoloogilise poole pealt. Sõidukite vaate all olev sõidupleier, mis seni töötab Flashis, läheb üle HTML5-keelele. Loe edasi, miks muudatus vajalik oli ja mis kasu sellest Ecofleeti kliendid saavad.

Miks liikuda Flashilt HTML5-le?

Muudatust on planeeritud juba mõnda aega, sest Flash on muutunud vananenud lahenduseks ja üldjoontes on tegu sureva tehnoloogiaga. HTML5 muudab Ecofleeti tulevikukindlamaks, turvalisemaks ja ka kiiremaks. Muudatus tehnoloogias toob kaasa ka uuendused välimuses – uus pleier on üldjoontes sama ülesehitusega, aga värskema väljanägemisega. Ära muretse, kõik töötab just nagu ennegi, sa ei pea täiesti uut lahendust õppima hakkama. Uuenenud süsteemiga saab juba praegu tutvuda Ecofleeti demokontol.

Millal muutus toimub?

Kõik kliendid lülitatakse HTML5 peale hiljemalt juuni lõpuks. HTML5-pleier on juba arendatud, testitud ja valmis, me anname kõigile lihtsalt varakult muudatusest teada. Seni aga timmime klientide tagasiside põhjal veel viimaseid koodilõike.

Ecofleet_Flash_pleier_fleetcomplete
Vana Flash-pleier
 
Ecofleet_HTML5_pleier_Fleet Complete
Uus HTML5-pleier

 

Kas tahad hakata beetatestijaks?

Kui soovid, võime sinu kontol HTML5 juba kohe sisse lülitada. Nii saad olla esimeste seas ja olla üks beetatestijatest. Et HTML5 pleierit saada, palun võta ühendust meie klienditoega, kasutades veebirakenduses Klienditoe nuppu ülamenüüs või kirjuta e-kiri aadressil support@ecofleet.com.

Related Articles