Toetame juba mitmendat aastat järjest Jõgevatreffi nutikate GPS-jälgimisseadmetega

Ecofleet on ka sel aastal Jõgevatreffil esindatud. Toetame juba mitmendat aastat järjest Jõgeva MC korraldusmeeskonda GPS-jälgimisseadmetega, et anda omapoolne panus hästikorraldatud ja meeleoluka Eesti suurima motokokkutuleku toimumiseks. Jõgevatreff toimub sel nädalal neljapäevast pühapäevani Kuremaa looduskaunites paikades. Lisainformatsioon ürituse kohta: www.jogevamc.ee

Kuidas GPS-jälgimissüsteemid aitavad ürituse korraldajaid?

Kõik, kes on ürituste korraldamisega tegelenud, teavad kui palju aega ja energiat kulub, et hakkama saada ühe sujuva ja hästikorraldatud üritusega. Tihti tekitab korraldajatele peavalu see, et inventar ei jõua õigel ajal kohale või mõni töötaja on koos hädavajaliku atribuutikaga teelt eksinud. Neid muresid on võimalik ennetada. Ecofleeti GPS-jälgimisseadmete abil on võimalik reaalajas silma peal hoida sõidukitel, mis transpordivad ürituse jaoks vajalikku tehnikat ja inventari. Just sel eesmärgil kasutab Jõgeva MC Ecofleeti lahendusi.

Jõgeva MC kasutab Ecofleeti GPS-jälgimisseadmeid aastaringselt erinevatel sõidukitel, nagu autod, haagised, mootorrattad ja isegi muruniitja. Jõgeva MC tegus meeskond käib näitustel lisaks Eestile ka Soomes ja ühe korra on käidud ka Rootsis ning seetõttu on hea omada ülevaadet, kus inventar parajasti asub. Lisaks on GPS-jälgimisseadmed vajalikud lisaturvalisuse tagamise eesmärgil ning iga sõidu järel saab teha kokkuvõtteid, millistes põnevates kohtades käidi ja kui palju kilomeetreid läbiti.

Ecofleetil on ka teisi lahendusi, mis aitavad efektiivsemalt üritusi korraldada. Näiteks Ecofleeti tööülesannete jagamise lahendus, mille abil on võimalik kiiresti ja mugavalt tööülesandeid meeskonnaliikmete vahel jagada ning läbi mobiili- ja veebirakenduse reaalajas jälgida, mis ülesanded on täitmisel ja millised juba lõpetatud. 

Related Articles