Ecofleet Austraalias!

Varasemalt ainult Euroopas toimetanud Ecofleet toimib nüüd ka Austraalias. Sealseks esindajaks on nüüd kohalik ettevõte Ready Track.

Uued horisondid teisel pool maakera

Ready Track Pty Ltd on nüüdsest Ecofleeti eksklusiivne edasimüüja Austraalias, pikaajalise koostöö tagamiseks tehtud riistvaraintegratsioonid võtsid aega mitu kuud ja on nüüd valmis. Ecofleet võib uhkusega öelda, me oleme väljunud Euroopa piiridest! Ready Tracki kogemus ja kohaliku turu tundmine koostöös Ecofleeti võimeka platvormiga annavad meile võimaluse autopargihalduse lahenduste turul Austraalias laineid lüüa.

Ready Track on võtnud eesmärgiks pakkuda klientidele vaid parimaid tehnoloogilisi lahendusi. Koostöö alustamiseks pidi Ecofleet integreerima Ready Tracki parima GPS-kontrolleri – VX60, mis töötab nii 3G kui ka 4G võrgus. See on oluline müügiargument, sest Austraalia telekomiettevõte Telstra on välja hõiganud lubaduse aastal 2020 3G võrgu välja lülitada. VX60 seadme abil on Ecofleeti kliendid Austraalias tuleviku vastu kindlustatud.

Koostöö paremaks kulgemiseks on Ready Tracki meeskonnaga Austraalias liitunud noor ja entusiastlik müügiproff Ecofleeti Leedu kontorist – tõeliselt rahvusvaheline koostöö!

Ready Track

Ready Track keskendub säästlikule ärikeskkonnale, protsesside optimeerimisele ja efektiivsele kulude juhtimisele. Ready Tracki meeskonnale avaldas muljet, kui palju kasu võib autopargi haldamise lahendus ettevõttele tuua ja nüüd on nad võtnud eesmärgiks maksimeerida oma klientide autoparkide ja meeskondade potentsiaali, pakkudes neile innovatiivseid GPS-seadmeid ja lahendusi.

Austraalia klientide soovide ja vajaduste kasvades hakati otsima põhjalikumat ja tugevamat tarkvaralahendust. Uurimistöö tõi nad Ecofleeti juurde ja läbirääkimiste tulemusel sai Ready Trackist Ecofleeti eksklusiivne edasimüüja Austraalia telemaatikaturul.

“Ma olen väga põnevil, et mida Ecofleeti saab meie olemasolevatele ja uutele klientidele pakkuda. Enamus kohalikke telemaatikaettevõtteid pakub lihtsat kaardivaadet, meie oleme Ecofleetiga valmis pakkuma terviklikku autopargi, meeskondade ja tööülesannete haldamise lahendust, “ kommenteeris Mathew Talia Ready Trackist.

Ecofleeti oma mees Austraalias

Kestutis Grauslys on energiline müügiproff, kes on olnud Ecofleeti meeskonnaliige alates aastast 2014. Tema isiklik otsus Austraaliasse kolida läks täpselt kokku Ecofleeti laienemisplaaniga ja andis võimaluse luua tugev liit füüsiliselt kaugel asuva edasimüüjaga.

“Austraaliasse kolimine oli minu jaoks suur asi. Ma mõtlesin otsida tööd IT-sektoris, aga ei osanud iial arvata, et selline võimalus välja pakutakse. Siin ei olnud mingit küsimust – ütlesin kohe Ready Tracki pakkumisele “jah”, et saaksin oma teadmiste- ja kogemustepagasit ka Austraalias kasutada. Väga tore, et saan ka siin GPS-lahendustega edasi tegeleda,” selgitas Leedust pärit Kestutis oma Austraaliasse minekut.

Related Articles