GPS on vajalik abiline ka süstamatkal

GPS on vajalik abiline ka süstamatkal

Meie müügijuht Piia on tulihingeline süstaga sõitja. Tema saavutuste seas on ka uskumatud teine, kolmas ja neljas koht oma vanuseklassis Võhandu maratonil erinevatelt aastatelt. Võhandu maraton on tuntud kui väljakutsete rohke võistlus, mis paneb proovile osalejate vaimse ja füüsilise vastupidavuse. Lisaks sellele leiab Piia aega, et korraldada 68 osalejaga süstalaagrit peredele ja ta jagab meiega nõuandeid, kuidas GPS-lahendus on aidanud teda laagri korraldamisel.

Piia selgitas, et GPS-i kasutatakse üha enam süstamatkade, -võistluste ja -laagrite korraldamisel. Enamik inimesi arvab, et GPS-i kasutatakse ainult ajavõtu eesmärgil, kuid tegelikult aitab see paremini planeerida ka logistikat ja tagada kiire reageerimise ohuolukorra tekkides. Näiteks teab saatemeeskond alati, kuhu peab matkajatele vastu minema ja kui peaks tekkima ohuolukord, saavad nad süsta asukoha kiiresti tuvastada.

Piia lisas, et kui korraldada matku või laagreid, soovite ju olla täiesti kindlad, et keegi kaduma ei läheks ja kõik osalejad jõuaksid kokkulepitud sihtkohta kenasti kohale ning et ka saatemeeskond oleks õigel ajal vajalikus kohas.

Seega saame nentida, et  GPS-lahendused aitavad hoida silma peal kõigel kallimal varal – nii spordilaagris osalevatel lastel kui ka metsa seenele läinud vanaemal.

Related Articles