Ecofleeti mobiilirakenduse uuendus: töötaja staatus, tuvastus ja uus kujundus

Ecofleet Mobile nutirakendus saab peagi täiesti uue välimuse ja struktuuri. Uuendusega on tähelepanu pööratud kasutusmugavuse suurendamisele ning lisatud uusi võimalusi ettevõtete töö efektiivsemaks muutmiseks. Eesmärk oli muuta nutirakendus veel praktilisemaks tööriistaks, mis reaalselt klientidele kasu toob ning nende mured lihtsamalt ära lahendab.

Tavapärased moodulid (Sõidukid, Kaart, Tööd jne) on kolinud ekraani paremale äärde vertikaalsele ribale. Rakenduse kesksel kohal on end sisse seadnud töötaja staatuse ja juhituvastuse seaded. Lisaks on seal nutitelefoni asukoha jälgimise valik, seaded ja väljalogimise nupp.  Järgnevalt räägime lahti uued kasulikud võimalused Ecofleeti nutirakenduses.

Töötaja staatus

Töötaja staatus on Ecofleeti nutirakenduses täiesti uus funktsioon, mille abil töötaja saab enda tööpäeva alguse ja lõpu ära fikseerida. Lisaks saab klient määrata ka enda ärispetsiifikale sobivad täpsemad staatused, näiteks “objektil”, “hõivatud”, “kliendi juures”, “kontoris”. Iga töötaja saab nutitelefonis või tahvelarvutis enda tööaega ja konkreetseid tööülesandeid mõõta. Tööaja kasutust saab vaadata spetsiaalselt selleks otstarbeks loodud raportis, mis annab selge ülevaate, kes kui palju valitud perioodil tööd on teinud.

Töötaja staatust saab kasutada koos tööülesannete juhtimisega, samas võib seda kasutada ka täiesti iseseisva lahendusena, et lihtsalt tööaega mõõta.

Ecofleet-Mobile-update_Fleet Complete

Juhituvastus

Ecofleet on üks esimesi teenusepakkujaid, kes on ühendanud autopargi haldamise tööülesanne juhtimisega. Et kõige väiksema vaevaga viia kokku töö tegija tema tehtud sõitudega, saab lisaks töötaja staatusele Ecofleeti nutirakenduses nüüd valida ka sõidukit, millega hetkel sõidad. See funktsioon on väga kasulik neile ettevõtetele, kus on kasutusel mitu sõidukit ja mille juht aeg-ajalt vahetub – näiteks kullerteenuse pakkujad, logistikaettevõtted, hooldusfirmad.

Kui juht alustab oma tööpäeva, siis valib ta Ecofleeti nutirakenduses selle sõiduki, millega ta täna sõite teeb. Nii on kõik sõidud kohe õige inimesega seotud ja sõidud saab kanda ka sõidupäevikusse. Samuti saab tänu juhituvastusele vaadata ka juhtide ökosõidu ülevaadet – kes kui säästlikult ja turvaliselt sõidab.

Juhituvastus nutirakenduses on unikaalne lahendus, mis muudab juhtide haldamise kiiremaks, paindlikumaks ja soodsamaks. Varem pidi igasse sõidukisse paigaldama ja kasutama selle jaoks RFID-kaardi lugejat või muud sarnast riistvaral põhinevat süsteemi.

Uuendus jõuab Ecofleeti Androidi – ja iOS-rakendusele juba lähinädalatel ja on kasutatav nii nutitelefonis kui ka tahvelarvutis. Uuenda siis kindlasti enda telefonis ka ära! Kui mõned siin kirjeldatud funktsioonid pole sulle avatud, võta ühendus Ecofleeti müügimeeskonnaga, kes lahendustest juba täpsemalt räägivad ning need juurutada aitavad.

Related Articles