Turvalisusele keskenduv edasimüüja Soomes

Soome on tuntud oma sauna, põhjapõtrade, Jõuluvana ja Angry Birdsi mängu poolest. Ecofleeti jaoks on Soome väga edumeelne riik, kus inimestele meeldib moodsat tehnoloogiat võimalikult hästi ära kasutada.

Etelävartionti Oy on Ecofleeti põhiline edasimüüja Soomes. Nad on uhked selle üle, et pakuvad oma klientidele klassi parimaid turvalahendusi alates mehitatud valvest kuni erinevate seadmete ja varustuseni. Etelävartiontis töötab 140 inimest ja neil on ISO sertifitseeritud turvakeskus 20-minutise sõidu kaugusel Helsingi kesklinnast. See on silmapaistva tööeetikaga sõbralik ettevõtte.

Kliendist edasimüüjaks

Aastal 2007 alustas Etelävartionti Ecofleeti kliendina lastes kõigile oma patrullautodele jälgimislahenduse paigaldada. Nad olid teenusega rahul ja nägid võimalust oma klientidele lisaväärtust pakkuda – nii hakkasidki nad peale läbirääkimisi Ecofleeti ametlikuks edasimüüjaks. Nende kliendid nägid lahenduses head tööriista ja koostöö Etelävartionti ja Ecofleeti vahel on sellest ajast saadik aina kasvanud. Ecofleet sobib nende tootevalikusse ideaalselt, sest Ecofleet ja turvasektor pakuvad idee poolest sama asja – meelerahu. Sa ei pea muretsema, meiega on asjad kontrolli all.

Klientidel on kindlasti kindlam tunne Ecofleeti lahendust osta, teades, et Etelävartionti kasutab ka ise sama lahendust oma patrullautodel. 

Rahulolevad kliendid

Soomlased on praktilise meelelaadiga ja nõuavad head väärtust ja kasutusmugavust. Just seetõttu on paljud Soome ettevõtted kasutusele võtnud Ecofleeti lahenduse. Etelävartiontil on palju kliente, kelle põhiliseks töövahendiks on raskeveokid, traktorid ja bussid. Lisaks tavapärasele jälgimislahendusele tahavad nende kliendid kasutada ka kütusetaseme jälgimist, tahhograafiandmete automaatset alla laadimist ja isegi tööülesannete mobiilset haldamist.

“Meile meeldib, et Ecofleetil on mitu erinevat lahendust ühte tugevasse süsteemi pakitud. Tänu sellele saame pakkuda oma klientidele just neile sobivat lahendust. Neile meeldib, et me koostame Ecofleeti paketi just nagu rätsepaülikonna – täpselt nendele sobiva,” kommenteeris Etelävartionti meeskond.

Soomes võivad vahemaad üsna pikad olla (lõunast põhja üle 1200 km), veofirmad näevad suurt kasu tahhograafiandmete alla laadimisel üle mobiilivõrgu – selle lahendusega ei pea veokid kontori juurde sõitma, et faile käsitsi alla laadida. Ecofleet on aidanud neil seetõttu märkimisväärselt kulusid kokku hoida. 

Hooajalised tööd

Soomes võib talvel väga palju lund sadada. Mitmed omavalitsused ja teenusepakkujad kasutavad Ecofleeti talviste teehooldetööde jälgimiseks. Selle segmendi jaoks on oluline, et teenuse saab suveks ajutiselt välja lülitada, sest masinad ei tööta, ja hooaja alguses jälle samade seadetega aktiveerida.

Vaata ka videost, kuidas Ecofleet aitab talvistest teehooldetöödest ülevaadet saada.

Related Articles