Kiwa Inspecta valik on usaldusväärsed lahendused

Kliendid pöörduvad UAB Kiwa Inspecta poole, kui nad otsivad usaldusväärset ja objektiivset partnerit tootmiseks, ehitamiseks, turvalisuse ja kvaliteedi tagamiseks.

UAB Kiwa Inspecta on osa Kiwa kontsernist, mis kuulub 20 parima testimis-, ülevaatus- ja sertifitseerimisettevõtte hulka maailmas, tegutsedes enam kui 40 riigis ja andes tööd rohkem kui 4500 inimesele.

„Meie eesmärk on selge: pakkuda tootmis- ja ehitusettevõtetele suurt valikut omavahel seotud, eksklusiivse kvaliteediga teenuseid. Teostame seadmete tehnilist järelevalvet, sertifitseerime ja pakume tehnilise nõustamise, labori- ja koolitusteenuseid. UAB Kiwa Inspecta müüb oma teenuseid nii Leedu kui ka välismaistele tööstusettevõtetele,“ selgitab Kiwa Inspecta tegevjuht Mantas Andriuškevičius ettevõtte lühitutvustuses.

 

Süsteem, mis põhineb ettevõtte loogilistel vajadustel

Ettevõte annab Leedus tööd 65 inimesele, kes veedavad olulise aja oma tööst sõidus ehk kliente külastades, sest lõviosa ülevaatustest teostatakse kas ehitusobjektidel või ettevõtete tootmishoonetes. Seega on ettevõtte töötajate käsutuses koguni 45 sõidukist koosnev autopark. Autod ei kuulu UAB Kiwa Inspectale, vaid neid renditakse. Nii suure autopargiga ettevõtte töötajad teavad aga omast kogemusest, kuivõrd aeganõudev on kõigi nende autode kasutuse haldamine – sõiduaja ja distantsi salvestamine, klienditeenindusega seotud transpordikulude ja kütusekulu arvutamine ning autohoolduse planeerimine.

Kiwa_Inspecta_automobilis

Osa sellest tööst tuleb teha raamatupidajatel, kuigi ka töötajad annavad oma panuse, salvestades auto igakuist läbisõitu, sõiduaega ja marsruute.

„Ettevõte, kellelt autosid rentisime, tutvustas meile Fleet Complete’i lahendust. Täpsemalt öeldes tutvustasid nad meile ideed. Seejärel viisime läbi uuringu ja valisime kolme pakkumise seast välja Fleet Complete’i kui meie vajadustele kõige paremini vastava lahenduse. Loomulikult oli meie jaoks oluline ka hind,“ kommenteerib Mantas Andriuškevičius.

mantasandriuskevicius_kiwa_inspecta_direktorius

Tema sõnul ületas pakutud lahendus nende ootused: see mitte ainult ei edasta automaatselt läbisõidu ja kütusekulu andmeid, vaid aitab lisaks analüüsida töö tõhusust ning arvutada täpselt välja iga konkreetse projektiga kaasnevad transpordikulud. Samuti suudab süsteem teha igal hetkel kindlaks auto täpse asukoha.

„Eeliseid on palju. Kõigepealt äärmiselt lihtne arvepidamine. Töötajad ei pea enam vaeva nägema ja meeles pidama, kuhu ja millal nad sõitsid, kütusetšekke koguma ega arvestust pidama. Nad saavad kogu aja oma tööle pühenduda,” kirjeldas Mantas Andriuškevičius uue lahenduse eeliseid. „Süsteem põhineb ettevõtete loogilistel vajadustel.“

Praegu ei suuda ma enam ettegi kujutada, kuidas ettevõte oma autopargiga ilma Fleet Complete’ita toime tuleks.

 

 

Fleet Complete aitab ära hoida liiklusõnnetusi

„Paljud Leedu ettevõtted kasutavad Fleet Complete’i lahendusi autode ühiskasutuseks, sõitude üle arvestuse pidamiseks ja raamatupidamiseks. Meil on hea meel, et saame valida ja kohandada iga kliendi jaoks kõige sobivamad lahendused,“ ütleb Fleet Complete’i Leedu klienditeeninduse juht Edvardas Talačka.

Mõned lisad võivad olla üsnagi ootamatud. Näiteks on autod varustatud süsteemiga, mis hoiatab ettevõtte juhte kohe, kui keegi töötajatest üle 30 sekundi piirkiirust ületab.

kiwa_transporto_kontrole

„Pärast mitme töötajaga vestlemist me selliseid teateid enam ei saa. Oleme ühiskondlikult vastutustundlik ettevõte ja töötame selle nimel, et muuta Leedu teed ohutumaks, parandades liikluskultuuri ja kaitstes samal ajal ka oma töötajaid liiklusõnnetuste eest,“ ütles Mantas Andriuškevičius.

Kui sulle tundub, et ka sul võiks meie teenusest kasu olla, siis võta meiega kindlasti ühendust või loe Fleet Complete’i lahenduste kohta lisaks SIIT

Related Articles