Kas olete väsinud hoolduste aegu meeles pidamast?Your Blog Post Title Here…

Kas olete väsinud kõiki hoolduste aegu meeles pidamast?

Kas teil kipub meelest ära minemast, millal viimati autole hooldus sai tehtud ja millal peaks uuesti minema. Regulaarne hooldamine hoiab auto sõidukorras ning vähendab ootamatute rikete ohtu. Iga auto vajab korralist hooldust 15 000 – 30 000 km läbisõidu järel või vähemalt kord aastas. Seetõttu oleks kaval seadistada automaatsed meeldetuletused regulaarsete tegevuste kohta, nagu korraline hooldus, auto ülevaatus, õlivahetus, tehnohooldus või isegi autopesu.

Kasulikud meeldetuletused

Meie teavitusmooduli abil saate seadistada automaatseid meeldetuletusi lähenevatest hooldusest SMS-i või e-kirja teel. Teavituste abil on võimalik jälgida, kui palju kilomeetreid või päevi saab üks või teine sõiduk enne hooldusesse minekut veel sõita ning kõik tehtud hooldused on süsteemist tagasiulatuvalt ülesleitavad.

Hoolduste lisamine

Saate mugavalt lisada süsteemi kõik hooldustööd, olla teavitatud kui töö teostamist vajab ja juhtida kogu hooldustööde korraldamise protsessi süsteemsemaks ja läbipaistvamaks. Samuti saate lisada korduvaid meeldetuletusi. Näiteks, et iga aasta või 20 000 kilomeetri täitumisel, tuleb teile teavitus.

Kuidas süsteem töötab?

Teil tuleb süsteemi lisada ainult hoolduste graafik ja peale seda võite kindel olla, et Ecofleet annab õigel ajal märku, millal on vaja hooldusi teostada. Saate valida, kui mitu päeva varem soovite meeldetuletuse saada.

Teil on selge ülevaade, kui suur on kulu tehnoülevaatusele, korrapärastele hooldustele ja sõidukite remondile. Samuti saate tõhustada ja kiirendada kulude raporteerimist ning kontrollida kulude õigsust asukohapõhiselt.

Meeldetuletusi saab lisada, kas kilomeetrite, ajalise perioodi või mõlema põhjal. Samuti võite lisada meeldetuletuse näiteks regulaarseks autopesuks või kvartaalseks auto ülevaatuseks asjatundja poolt. Võimalusi on mitmeid.

Related Articles