Kinnisvara-teeninduses teeb Fleet Complete töö mugavamaks

Kinnisvarateenindus OÜ pakub hooldus ja heakorrateenust nii riiklikele objektidele kui ka suurematele äriettevõtetele. Fleet Complete rakendus on abiks nii autopargi kui ka tellimuste täitmise haldamisel.

Ligi 30 aastat tegutsenud Kinnisvarateeninduse ridades töötab üle poole tuhande inimese ning igapäevaselt sõidab erinevate objektide vahel üle 65 auto.

Tehnohoolduse teenindusdirektor Hendrik Karhu ütleb, et Fleet Complete rakendust kasutakse kõigil autodel ning sellele on ligipääs nii hooldusjuhtidel kui ka tehnikutel.

„Tulin siia tööle 2018. aasta suvel ning olen kogu selle aja kasutanud Fleet Complete rakendust. See on töö korraldamisel väga mugav ja kergesti jälgitav,” hindab ta.

Tööde võrk ulatub üle Eesti

Vajalike tööde tellimused tulevad Kinnisvarateeninduse OÜ hooldusjuhtidele nende klientidelt nii telefonitsi kui ka e-kirjadega. Kuna teenuseid pakutakse üle vabariigi, on ka piirkonnad jagatud – Põhja- ja Lääne-Eestis töötab neli hooldusjuhti ja Lõuna-Eestis kaks.

Hooldusjuht kannab töökorraldused rakendusse ning saab sealtsamast ka kohe näha, milline auto kus viibib ning keda saab kiiresti tellimust täitma suunata.

Kui tehnik on objektil käinud ja vajalikud tööd ära teinud, märgib ta Fleet Complete rakendusse nii tööks kulunud aja kui ka selle, mis täpselt tehtud sai. Selle põhjal saab hooldusjuht anda kliendile tagasisidet.

Tänu Fleet Complete rakenduse erinevatele võimalustele on alati selge, kus keegi viibib, millistel objektidel on käidud ning millised tööd seal täpselt tehtud on.

Kõikidel hooldustöötajatel on Fleet Complete rakendus oma telefonis. „ Kõik teostatavad tööd on koondatud ühte kohta ning säilib ajalugu kõikidest teostatud töödest ja liikumistest. Natukese õppimisega saab see kõigil selgeks. Ka on Fleet Complete töötajate poolne nõu ja tugi alati olemas,” märgib Hendrik Karhu.

Fleet Complete võtab tellimused otse meilist

Fleet Complete rakendusi saab vajadusel kasutada n-ö rätsepatööna, lisades iga ettevõtte jaoks just selle nüansi, mida heaks töötegemiseks vaja läheb.

Kinnisvarateeninduse OÜ puhul töötab selline lisarakendus suurima kliendi, Riigi Kinnisvara tellimistega – meilitsi saadetud tellimus liigub ühe lihtsa liigutusega edasi Fleet Complete rakendusse ning on seal täidetud töövormina nähtav, tuleb ainult määrata töö tegija.

Niimoodi hoitakse andmete sisestamisel kokku aega ja tööjõudu ning võimaldatakse oma kliendile võimalikult kiire teenus.

Tõhus lahendus ka lumetöödeks

Lisaks erinevatel objektidel tehtavatele sisetöödele pakub Kinnisvarateenindus OÜ ka mitmeid välitöid, muuhulgas ka näiteks lumetõrjet

Hendrik Karhu ütleb, et Fleet Complete rakendusest on ka seal palju kasu – tänu GPSile teab välitööde juht rakendusse vaadates kohe, kus parajasti tegutsetakse ning isegi seda, kaugel töös oleva platsi puhastamine sel hetkel on. Lisaks on see hea tõestusmaterjal kliendile, kui tekivad ebakõlad tööde teostamises ajas ja mahus. GPS väljavõttest on näha ala, kus töö teostati, samuti ka töö teostamise kestus. 

Related Articles