Kulutuste ja Tööde moodulid uuenesid

Äsja uuenesid Ecofleeti Kulutuste ja Tööde moodulid. Kulutuste moodulis saab importimisel soovi korral tulpasid ja ridasid ise seadistada ning olemasolevaid malle muuta. Tööde moodulisse lisandus korduvate tööde sisestamise võimalus – mugav lahendus kui pead teatud ajaintervalli järel töid kordama.

Kulutuste moodul

Kulutuste mooduliga saab Ecofleeti süsteemi importida sõidukitega seotud kulutusi. Erilist tähelepanu pööratakse kütusetarbimisele ning on võimalik pidada arvet tegeliku kütusetarbimise üle kasutades vaid kuluarveid.

Lisaks välimuse uuenemisele muutus Kulutuste importimine võimalusterohkemaks. Senised funktsioonid ja importimise mallid jäävad samaks ja kasutajad ei pea importimisel midagi teisiti tegema. Soovi korral saab aga nüüd tulpasid ja ridasid ise vastavalt oma soovile seadistada ning olemasolevaid malle muuta.

Tänu uuendusele on võimalik nüüd kerge vaevaga importida ka näiteks välisriikidest pärit kütusetšekke, millel Ecofleetis arvefaili malli vaikimisi olemas ei ole. Kasutaja saab ise määrata, mis tulpades asub vajaminev info ning mis vormingus see esitatud on.

Tööde moodul

Tööde mooduli abil saab saata tööülesandeid töötaja nutiseadmesse (telefon, tahvelarvuti). Sellesse moodulisse lisandus uuenduse käigus korduvate tööülesannete (inglise keeles Recurring tasks) sisestamise võimalus. Korduv tööülesanne – nagu nimigi ütleb – on tööülesanne, mis teatud ajaintervalli järel samas asukohas uuesti peab toimuma. Heaks näiteks on korralised kliendikohtumised, korduvad kaubaveod, hooldused, koristused.

Näiteks on müügiesindajal vaja iga kuu esimesel esmaspäeval käia kindla kliendi juures, vaadata üle toodete väljapanek riiulil ning vajadusel  kaupa juurde tellida. Selline võiks välja näha sellele vastav korduv tööülesanne:

Koristusfirmal  võib olla vajadus igal teisel nädalal ruume koristamas käia. Sellisel juhul näeb sobiv korduv tööülesanne välja selline:

Korduva tööülesande funktsiooni puhul on hetkel tegu esmase versiooniga, mis kindlasti veel täieneb. Huvi korral võtke ühendus müügimeeskonnaga, et võimalustest lähemalt rääkida.

Related Articles