Fleet Complete rakendus säästab õe aega patsiendi jaoks

Novembrist alates saavad tallinlased, kel pole võimalik välja vaktsineerima minna, tellida enesele koduvaktsineerimise. Teenust osutab koostöös Tallinna linnaga Confido ning selle töökorralduse teeb mugavaks Fleet Complete tarkvaralahendus. 

Confidos koduvaktsineerimise tellimustega töötav Mari Anton ütleb, et tänu Fleet Complete rakendusele sujub töö hästi ning vaktsineerima sõitval meditsiiniõel on rohkem aega keskenduda patsiendi vajadustele ning teda vaktsineerimise teemal nõustada – kogu oluline eelinfo on õel juba Fleet Complete süsteemis olemas.

Patsient peab infot jagama vaid ühel korral

Koduvaktsineerimise protsess on tehtud võimalikult lihtsaks nii patsiendi kui ka vaktsineerijate jaoks.

Teenust pakutakse neile tallinlastele, kelle liikumispuue või tervislik olukord ei võimalda vaktsineerimispunkti minemist. Koduvaktsiini brigaadid töötavad seitse päeva nädalas 9–18. Päevas vaktsineeritakse keskmiselt 12 patsienti ning ühe patsiendi jaoks on aega arvestatud kuni 40 minutit.

Kõnekeskus võtab vastu koduvaktsineerimist vajavate klientide telefonikõned (number 666 27 27) ja sisestab vajaliku info Fleet Complete süsteemi. Kirja läheb nii vajalik terviseinfo kui ka juhised, kuidas kohale sõita ning kuidas majja pääseb.

Kuni kella 17-ni helistanud inimesed saavad vabade aegade olemasolul vaktsineerimisaja broneerida juba järgmiseks päevaks.

Õe jaoks on kogu vajalik info rakenduses olemas

Kui vaktsiinibrigaadi õde järgmisel hommikul tööle tuleb, on kogu vajalik informatsioon tema tahvelarvutisse paigaldatud Fleet Complete süsteemis juba olemas. Õe jaoks on see väga oluline, näiteks teab ta nüüd, kui palju vaktsiine sel päeval kaasa võtta tuleb.

Tänu Fleet Complete rakendusse kogutud andmetele on vaktsiinibrigaadil kerge minna vaktsineeritava juurde kohale, samuti teab õde juba olulist infot patsiendist – millised vaktsiinid on varem tehtud ning milline on patsiendi tervislik olukord.

Nii õe kui ka patsiendi jaoks tähendab selline eelinfo palju. Nüüd on õel aega rohkem keskenduda patsiendi vajadustele, selgitada vaktsineerimise puhul olulist infot ning vastata patsiendi sel teemal tekkinud küsimustele.

Pärast vaktsineerimist sisestab õde kohapeal info tehtud tööst Fleet Complete süsteemi ning edastab kliendi immuniseerimise andmed digilukku.

Kiire teenindus ja asjalik koolitus

Mari Anton ütleb, et Fleet Complete rakenduse kasutusele võtmine käis Confidos kiiresti ja mugavalt ning kiidab ettevõtte esindajaid, kes kiiresti kõikidele küsimustele vastused leidsid. Esmasest päringust teenuse kasutusele võtmiseni kulus vähem kui nädal.

„Saime Fleet Complete poolt ka väga toreda koolituse ning kõik vajalikud tööd sujusid tõrgeteta,” kiidab Mari Anton koostööd.

Praegu kasutab Confidos Fleet Complete rakendust kolm autobrigaadi meeskonda, kuhu kuulub kokku 20 inimest ning kõigi jaoks on Fleet Complete rakendus loogiline ja lihtsasti kasutatav.

 

Related Articles