Fleet Complete teavitab 2021. a kasvuga seotud juhtkonna täiendustest

Fleet Complete teeb tuleva aasta suurema kasvu saavutamiseks strateegilisi muudatusi, teatades uuest tehnoloogiajuhist ja kliendiedu täidesaatvast asepresidendist ning nimetades sõltumatu juhina ametisse globaalse SaaS eksperdi.

Toronto (10. detsember 2020) – Juhtiv globaalne ühendatud transpordilahenduste pakkuja Fleet Complete plaanib kasvu jätkumist ka 2021. aastal ja teatas uutest juhtkonnaliikmetest, kes aitavad ettevõtte strateegia elluviimist kiirendada.

0M2A4041-980x653 (1)

Torch Mobile’i asutaja ja BlackBerry endine veebitehnoloogiate asepresident George Staikos liitus Fleet Complete’iga uue tehnoloogiajuhina, et ühtlustada globaalset laienemist veelgi paremini ettevõtte konsolideeritud tootevalikuga.

Ta hakkab juhtima ülemaailmset toote- ja insenerimeeskonda Fleet Complete’i pilvepõhisel platvormil eesmärgiga luua järgmise põlvkonna funktsioone, et pakkuda kasutajatele suuremat mitmekesisust. Lühiajaliselt on Staikos pühendunud ka selle, et viia ettevõtte kaasaegne kasutajakogemus veelgi uuemale tasandile.

Veel üks uus juhtkonnaliige on Peter Bilewicz, kes alustab uue täidesaatva asepresidendina kliendiedu valdkonnas. Oma 11-aastase Salesforce’i staažiga toob Bilewicz ettevõttesse uudsed äriprotsessid ja suured kogemused kliendiedu strateegiate ellurakendamisel.

Täiustades Fleet Complete’i pühendumust kliendikesksusele, pakub Bilewicz strateegilist juhtimist meeskondadele, kes kogu maailmas klientidele müügijärgseid teenuseid osutavad.

Samuti määras Fleet Complete juhatusse Wayne Purboo. Purboo on ülemaailmselt tunnustatud intellektuaalse omandi ja tarkvara kui teenuse (SaaS) ärimudelite ekspert, samuti New Relic’i vanem-asepresident strateegia alal. Ta asub tööle iseseisva juhina ja juhendab ettevõtet globaalselt kõigis aspektides.

„Oleme Fleet Complete’iga praegu oma teekonnal uskumatus kohas,“ ütles Tony Lourakis, Fleet Complete’i asutaja ja tegevjuht. „Meie turg laieneb ja pidevalt tuleb välja uuenduslikke lahendusi. Meie kliendid soovivad meiega uutel viisidel suhelda. Seetõttu on meil hea meel tervitada oma meeskonda nii kõrge kaliibriga isikuid, kes aitavad meil selle organisatsiooni 2021. aastal uutesse kõrgustesse juhtida.“

Related Articles