Kuidas korraldada kontaktivaba kojukande- või kullerteenust?

Ülemaailmse pandeemia tingimustes on meie kõigi peamine mure, kuidas kaitsta nii enda kui ka oma lähikondsete tervist. Ettevõtjatena mõtleme aga ilmselt ka sellele, kuidas rasketest oludest võimalikult puhtalt välja tulla.  Seega, võib-olla on just praegu õige hetk mõelda kuidas oma müük e-poodi üle kolida ning kuidas tellimused kontaktivabalt klientideni toimetada. Veebipoe püsti panemisega me sind aidata ei saa, küll aga saame aidata luua sul tellimuste laialiveoks vajalikud protsessid ning tehnilised lahendused.

Kaanepilt: E-Selveri Pressifoto. Autor: Hendrik Osula

 

Kliendi tellimus kui tööülesanne sinu autojuhile

Ükskõik millist tarkvara sa oma töös kasutad, on sul iga paki või e-poe tellimuse kohta kaks väga olulist infokildu. Esiteks on igal tellimusel või pakil kindlasti mingi number või nimi ning teiseks on teada aadress, kuhu pakk või tellimus viia tuleb. 

Fleet Complete platvormil on võimekus seda infot sinu tarkvarast üle API pärida ning iga selline tellimus või pakk konkreetseks tööülesandeks vormistada. Seejärel saab tööülesanded sõltuvalt vajadusest kas automaatselt või käsitsi erinevate kullerite vahel laiali jagada.

 

Fleet Complete TasksPildil on meie mobiilirakendus. Esimesel ekraanil on näha kõik autojuhi tööülesanded. Teisel ekraanil on konreetse töö haldamise vaade. Kolmandal ekraanil on näha nutiseadmest allkirja võtmise võimekus. 

 

Veoringi optimeerimine

Kui tööülesanded on laiali jagatud, on nad kõik autojuhile tema mobiilirakenduses nähtavad. Et laialivedu oleks võimalikult efektiivne ning et autojuht saaks täielikult sõitmisele keskenduda, oleme välja töötanud ka veoringi optimeerimislahenduse. See tähendab seda, et meie arvutisüsteem arvutab kõige lühema teekonna vajalike aadresside läbimiseks ja et autojuhil on kõik tööd õiges järjekorras ees ning ta saab neid ülesandeid järjest tegema asuda. 

Teekonna optimeerimine_Fleet Complete

Pildil on näha Fleet Complete platvorm logistiku silmade läbi. Konreetsel pildil on näha ka meie teekonna optimeerimise võimekus. 

 

Kohaletoimetamise ajaaken — maksimaalse efektiivsuse saavutamiseks

Lisaks eelnevale soovitame töö lihtsustamiseks ja veelgi suurema efektiivsuse saavutamiseks kasutada kohaletoimetamise ajaaknaid. See tähendab, et lõppklient peaks tellimust vormistades valima, millisel ajavahemikul ta oma saadetise kätte soovib saada. 

Kohaletoimetamise ajaaken annab tellimusele veel ühe parameetri, mille alusel saab tehtavaid töid grupeerida ning veelgi efektiivsemalt optimeerida. Teenusepakkuja seisukohalt loob see mitmeid eeliseid. Näiteks võimaldab see lao tööd efektiivsemalt korraldada ning lisaks sellele sobib selline töökorraldus ka kapriissemate tootegruppide laialiveoks nagu sügavkülmutatud tooted jne.  

Lisaks eelnevale pakume ka võimalust lõppkliendil oma saabuvat pakki või tellimust reaalajas jälgida. See tähendab, et kliendid saavad oma tegemiste planeerimisel veel paremini paki saabumisega arvestada ning lõpptulemusena on kohaletoimetamise ja üleandmise aeg lühem. 

E-selver_tellimuse jälgimine reaalajas-1

Pildil on näha, kuidas näevad oma tellimusi reaalajas meie E-Selveri kliendid

 

Kontaktivaba üleandmise võimalus

Lisaks tavapärasele allkirja võtmise võimalusele pakume me ka võimalust läbi mobiilirakenduse üleandmisest pilti teha. See tähendab, et saadetiste üleandmist on võimalik dokumenteerida ka paberivabalt ning ilma füüsilise kontaktita. 

Ülevaade tehtud tööst

Lisaks kõigele eelnevale saab otsida töö efektiivsemaks muutmise võimalusi ka ajaloolisttest andmetest. Selle jaoks saab koostada mitmesugusied raporteid kuhu saab koondada lähtuvalt sinu äri iseloomust infot nii sõidetud kilomeetrite, tehtud töötundide, vastuvõtu aktide kui palju muu kohta. 

 

Kui sulle tundub, et selline lahendus võiks aidata sul oma tööd keerulisel ajal paremini korraldada, siis võta meiega kindlasti ühendust.

Helista meile: +372 682 9500

Või kirjuta: myyk@fleetcomplete.eu

Pea kogu meie tiim töötab praegu oma kodudest, kuid on üle online kanalite kättesaadav. See tähendab, et meie äri toimib alates demode korraldamisest kuni teenuse osutamiseks vajalike seadmete paigaldamiseni suurel määral nii nagu tavapäraselt, ka praegusel ajal.

Related Articles