Teavituste mooduli uuendus: enam ei unusta sa ühtegi hooldust

Kas sa oled kunagi auto hoolduse õigel ajal tegemata unustanust? Me oleme ka. Seepärast me lõimegi Ecofleeti autopargi haldamise süsteemis Teavituste mooduli. Ja nüüd on see asjalikum kui kunagi varem.

Kasulikud teavitused

Teavituste moodulit saab kasutada sõidukipõhisteks meeldetuletusteks, tavaliselt korraliste hoolduse tarbeks. Enamasti tuleb autot hooldada iga 20 000 kilomeetri järel või vähemalt kord aastas.

Rasketehnika hoolduseid läbitakse teatud töötundide järel (sest need masinad ei läbi eriti pikki vahemaid, aga teevad ka aeglaselt liikudes suurel hulgal tööd).

Korduvad teavitused

Teavituste mooduli uuendus on funktsionaalsuse mõttes märkimisväärne ja teeb Ecofleeti klientide elu kindlasti mugavamaks.

Kui varem sai hoolduse teavitusi lisada ainult ühekordse meeldetuletusena, siis nüüd saab luua korduvaid teavitusi. Näiteks kui soovid oma autot hooldada iga 20 000 kilomeetri järel või vähemalt korra aastas (kumb enne saabub), ja nii igal aastal.

 

Kuidas Teavituste moodul töötab

Sa saad kogu oma autopargi hoolduste graafikud süsteemi sisestada ja Ecofleet annab annab õigel ajal märku. Võimalus on valida, mitu päeva ja/või kilomeetrit enne hoolduse aega teavitus tuleb. Korraliste hoolduste õigel ajal tegemine võimaldab vältida asjatut kulumist ning pikendab sõiduki eluiga.

Teavituse saab lisada aja või läbisõidu järgi, samuti võib kasutada mõlemat piirangut (aeg ja läbisõit), seega saab Teavituste moodulit kasutada ka muude meeldetuletuste jaoks. Need teavitused võivad olla ettevõtte- ja tööprotsesside spetsiifilised. Kui on soov sõidukeid igal nädalal puhtaks pesta, siis miks mitte teha selle kohta meeldetuletus? Või kui on vaja korra kuus või kvartalis kõik masinad autopargis tehniliselt üle kontrollida?

Teavitusi on võimalik lisaks meeldetuletustele süsteemis tellida ka oma e-mailile või SMSina, nii et ükski oluline tegevus ei jää tegemata.

Related Articles